LA MULȚI ANI, MICILOR EROI!

0
779

 Copilăria este o lume de poveste, o lume a inocenței, e o țară a viselor, e o țară a muzicii în care cântecul și poveștile sunt nemuritoare. Ce poate fi mai frumos decât mânuțele pline de dragoste ce ne îmbrățișază simplu, firesc și curat.

Copiii ne luminează permanent sufletul, ne dau speranțe și noi bucurii în viață, fiind un adevărat exemplu pentru noi adulții. La ei supărările durează puțin, egoismul nici nu exista, iar bunătatea e la rang de mare putere. „Să aducem bucurie în viața copiilor noștri, să ne îngrijim ca această perioadă să fie cea mai frumoasă, să punem temeliile unor oameni ce vor ști să prețuiască iubirea, sinceritatea și familia și să nu uităm faptul că, cel mai important lucru pentru un copil este atenția celor din jur.

Din păcate, dată fiind situația actuală, nu vom mai putea organiza spectacole împreună, dar copiii noștri, creativi, unici și plini de viață, vor organiza în fiecare locație proprul lor spectacol, vor cânta, vor dansa, într-un cuvânt se vor distra.” a declarat Radita Pirosca, directorul DGASPC Olt! Din partea reprezentantilor DGSPC , copiii vor primi cadouri și diplome de merit – DIPLOMA MICILOR EROI, pentru că în această perioadă au fost adevărați eroi, eroii noștri. Pentru toți copiii lumii, din suflet vă dorim doar bucurii! La mulţi ani!

 

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here