Ambulanțierii depistați cu COVID-19 se revoltă

0
2149

Focarul de COVID-19 de la Ambulanță naște și revolte.
Cei 20 de angajați de la SAJ Slatina depistați pozitiv la testul pentru SARS CoV 2 cer explicații, dar și contesta aceste rezultate.
Aceștia spun că pe recipientele cu probe s-ar fi notat doar nişte iniţiale, astfel că la final s-ar fi ajuns la confundarea rezultatelor, anumitor colegi transmiţându-li-se iniţial că au probe pozitive fără să fi fost testaţi, iar altora că au test negativ, pentru ca la câteva ore să fie rechemaţi şi spitalizaţi.
Oamenii și-au angajat deja un avocat care să îi apere.
Unul dintre cei care consideră că iniţial nu a avut test pozitiv, dar cel mai probabil s-a infectat în spital este Dumitru Comănescu. Acesta a luat legătura cu un avocat din Bucureşti, în numele tuturor colegilor săi, pentru a fi reprezentaţi juridic.

„Acum şefii au transmis pe unde au putut că e vina noastră. «S-au infectat ca proştii», cam asta ar fi concluzia lor“, că noi suntem de vină. Nu spune nimeni cum a fost cu testele“, a mai spus Comănescu pentru ‘Adevărul ’

Contactați, reprezentanții DSP Olt nu au dorit să comenteze această situație.

“La acuzele aduse în media de ambulanțierii de la SAJ Olt, DSP Olt își rezervă dreptul pentru formularea unui punct de vedere fundamentat ce va fi dat publicității pe data de 3 iunie”, au declarat pentru PTV Oltenia reprezentanții DSP Olt.

Reamintim că la SAJ Olt, 20 de persoane au fost infectate cu covid după ce colega lor de la Mioveni a intrat in contact direct cu ei. Acesteia din urmă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, i-a deschis un dosar de cercetare penală.

Redactor: Geanina LUPU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here