Un deputat din Olt cere demisia ministrului de Finanțe, Florin Cîțu

0
1658

Deputatul de Olt, Marius Iancu, cere demisia ministrului Finanțelor, Florin Cîțu. Demnitarul oltean susține că acesta este cel mai slab ministru de finanțe pe care l-a avut România.
Iancu în cere lui Florin Cîțu să spună românilor dacă vor fi mărite pensiile în septembrie și pe ce s-au cheltuit banii împrumutați. Deputatul face o radiografie a parcursului politic al ministrului care nu îi face cinste deloc. Cîțu a picat de patru ori la audierile din Parlament și s-a făcut remarcat ca un ministru ce refuză dialogul și are un discurs violent și plin de ură.
‘Domnule Cîțu, #RomâniiTrebuieSăȘtie, când vă dați demisia? Am votat și susținut moțiunea simplă „Virusul Cîțu a infectat economia națională” pentru că eu cred că Florin Cîțu este cel mai slab ministru de finanțe pe care l-a avut România, este un politician laș, conflictual, care refuză dialogul și colaborarea și își ascunde mediocritatea într-un discurs violent, plin de ură.
70% dintre români consideră că ministrul Cîțu este un dezastru pentru economia românească și că Romania putea fi salvată de o criza economică dacă acest ministru ar fi luat măsuri eficiente pentru sprijinirea economiei.
Ați avut dreptate, domnule Cîțu, #RomâniiTrebuieSăȘtie că ați picat de patru ori la audierile din Parlament.

RomâniiTrebuieSăȘtie că nu ați reușit să răspundeți concret la o simplă întrebare: pe ce ați cheltuit miliardele împrumutate sau că nu știți să răspundeți dacă și cu cât veți mări pensiile în septembrie.
RomâniiTrebuieSăȘtie că România are cel mai mic pachet de sprijin, ca răspuns la pandemie, dintre statele europene, de doar 3% din PIB. La același nivel cu Tunisia sau Togo și cu mult sub Polonia (15% din PIB) sau Cehia (18% din PIB)!
RomâniiTrebuieSăȘtie că lucrați în interesul băncilor și că ați dat o ordonanță de urgență pentru suspendarea plății ratelor, dar că îi obligați pe românii cu probleme financiare care fac acest lucru să plătească dobândă la dobândă.

Domnule Cîțu nimeni nu vă mai crede, nimeni nu vă mai ascultă, nimeni nu vă mai ia în seamă.
Poate șefii dumneavoastră Iohannis și Orban va susțin acum, dar când vor vedea că sunteți o problemă de imagine pentru PNL, va vor scoate din joc. Așa că #RomâniiTrebuiSăȘtie, sunteți bărbat adevărat, vă dați demisia de onoare?” a transmis pe pagina sa de socializare Marius Iancu, deputat PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here