Parcurile se redeschid. La Caracal și Corabia sunt primele parcuri deschise

0
1663

Odată cu terminarea stării de urgență, parcul din Caracal se redeschide. Lucrările de modernizare și reabilitare prin decolmatarea, curățarea și dalarea lacului din parc, au continuat și in această perioadă. Au fost toaletați copacii și arbuștii care necesitau intervenții, până la curățirea spațiilor verzi și asfaltarea aleilor pietonale.
Începând de astăzi, Parcul Constantin Poroineanu își deschide porțile, odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemie.
„Proiectul de reabilitare a Parcului Constantin Poroineanu se finalizează odată cu starea de urgență. Începute încă de anul trecut, lucrările de modernizare și reabilitare, prin decolmatarea, curățarea și dalarea lacului din parc, au continuat și in această perioadă și au fost extinse de la toaletarea arborilor și arbuștilor care necesitau intervenții, până la curățirea spațiilor verzi și asfaltarea aleilor pietonale”, anunță municipalitatea.
Acesta nu este singurul parc din județ, redeschis astăzi.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Corabia, Dan Oltean, și Parcul Carol va fi putea fi vizitat.
În acest moment nu toate primăriile au decis dacă vor deschide parcurile. De exemplu, la aceasta dată, în Slatina cu siguranță locurile de joacă rămân închise, dar nu s-a luat o decizie cu privire la parcuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here