Sesiune online la USAMV Slatina

0
875

În perioada aceasta nu numai elevii fac cursuri online ci și studenții. Ei se pregătesc pentru sesiunea de vară, așa că întâlnirile cu cadrele didactice au loc prin intermediul internetului.


Și studenții de la USAMV filiala Slatina se pregătesc pentru o sesiune online. Mai mult, potrivit directorului Victor Tița prezența la cursuri este mult mai mare decât în mod normal, iar studenții sunt destul de receptivi la sarcinile date.
„Am întrebat fiecare student în parte dacă are posibilitatea conectării la internet în această perioadă și avem 334 de studenți la zi, iar toți au această posibilitate. Am avut surpriza ca prezența să fie una foarte bună, iar intervențiile unor studenți să fie exemplare. Avem două tipuri de întâlniri video pe platforma Google classroom”, a spus directorul USAMV Slatina.
Și sesiunea se va desfășura în aceleași condiții, iar subiectele vor fi gândite într-un mod în care studenții să nu poată copia.
„Examenele vor fi online, iar subiectele vor fi sub formă de sinteză și creație, ceea ce înseamnă că oricât material de inspirație ar avea tot nu vor putea să copieze”, a completat Tița.
Conducerea facultății urmează să decidă cum va fi făcută admiterea. Este posibil ca admiterea să fie făcută tot online, sau se vor asigura măsurile de distanțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here