Savu Ungureanu a demarat actiunea „Cosul de Paste”. Batranii din Salcia si Slatioara vor avea ce sa puna pe masa de sarbatori!

0
1461

Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, primarul localitatii Slatioara, Savu Ungureanu a luat decizia de a dezinfecta carosabilul și locurile publice, atat în Slatioara cât și în Salcia, pentru sanatatea si siguranta cetatenilor, astazi, acesta, a demarat actiunea „Cosul de Paste.”

Este vorba despre o alta initiativa laudabila a edilului. Primarul a achizitionat alimente din banii proprii, si s-a deplasat personal la locuintele a peste 40 de familii din Salcia si Slatioara. Acesta a cumparat zahar, ulei, malai, cozonac, chiar si masti, si a vizitat indeosebi persoanele de varsta a treia care nu se pot deplasa la cumparaturi, si care nu au de la cine sa ceara ajutor. Mai mult, de la aparitia epidemiei de coronavirus, primarul a pus la dispozitia cetatenilor vulnerabili numarul sau de telefon, pentru ca oamenii sa i se adreseze direct, si astfel, sa le poata oferi sprijinul in timp util. Tot astazi, primarul a vizitat-o si pe cea mai in varsta persoana din localitate, care pe 25 aprilie va implini varsta de 102 ani, pentru care a pregatit cosul de paste.


Pe aceasta cale, Savu Ungureanu, ii roaga pe toti cetatenii să respecte toate sfaturile organelor competente și să se informeze doar din sursele oficiale, si, totodata, sa pastreze distantarea sociala.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here