Barbat de 46 de ani din Maruntei incarcerat, in urma unui accident rutier

0
772

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciu de Ambulanță Olt, au intervenit pe Drumul Județean 546, la intrarea în comuna Coteana, dinspre comuna Brebeni, la un accident rutier cu victimă încarcerată.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul.

Echipajele au găsit autoturismul în afară carosabilului, răsturnat pe o parte, iar pe șoferul acestuia blocat în interior.

Pentru extragerea bărbatului, care a fost conștient și cooperant pe timpul intervenției, pompierii au îndepărtat parbrizul autoturismului.

Pacientul, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunței, a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și dureri la cap, gât și coloana vertebrală. Acesta a fost transportat la UPU Slatina.
La fata locului au intervenit si polițiștii Biroului Rutier Slatina care au stabilit faptul că evenimentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, respectiv carosabil umed.

Astfel, barbatul de 46 de ani, din comuna Maruntei, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, la ieșirea din comuna Coteana, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a iesit in afara partii carosabile.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here