Cum gestioneaza pandemia de Covid-19 primarul din Slatioara

0
2323

In comuna Slatioara, la acest moment, potrivit edilului localitatii, Savu Ungureanu, se afla 18 persoane in izolare la domiciliu. Insa, in fiecare zi, se intorc oameni din diferite zone precum Franta, Italia, Spania sau Germania, motiv pentru care, primarul a luat masuri pentru siguranta, indeosebi a persoanelor vulnerabile.

„Având în vedere pandemia de COVID-19 și riscurile la care suntem supuși, vă rog să respectați toate sfaturile organelor competente și să vă informați doar din sursele oficiale, puse la dispoziția tuturor. Din moment ce sănătatea și siguranța cetățenilor din Comuna Slătioara sunt prioritățile mele, am instruit și comitetul de urgență al comunei în acest sens, pentru a vă susține și a fi alături de dumneavoastră în această perioadă dificilă. Întrucât persoanele vulnerabile în lupta cu acest virus sunt, în special, persoanele vârstnice și persoanele cu anumite afecțiuni respiratorii sau cardiace, am format o echipă de voluntari pentru a se deplasa la unitățile alimentare și pentru a face cumparaturile necesare traiului zilnic. Apelați-mă cu încredere la numărul de telefon 0724615223.”, este mesajul edilului postat pe pagina de socializare.
Apelurile nu au intarziat, astfel ca persoanele izolate au sunat solicitand fie plata facturilor sau alimente, in timp ce, persoanele mai in varsta au solicitat chiar umplerea buteliilor. Pentru a fi sigur ca localitatea si cetatenii sunt in siguranta, primarul insusi se deplaseaza la locuinte si le duce cele necesare oamenilor, motiv pentru care, reactiile pozitive nu au intarziat sa apara! De asemenea, in acest sfarsit de saptamana, primarul va efectua igienizarea intregii localitati.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here