În Slatina se dezinfectează la foc automat

0
1261

De săptămâni bune în Slatina se dezinfectează. La începutul campaniei au fost dezinfectate parcurile și spațiile publice, ca mai apoi să se treacă la strazi și scările de bloc.


Potrivit unor surse din primărie, până în acest moment, au fost dezinfectate jumătate din cele 1400 de scări de bloc, iar străzile sunt dezinfectate zilnic.
„Siguranța și sănătatea cetățenilor orașului sunt prioritățile noastre. De aceea, în timp ce acțiunea de distribuire a alimentelor pentru persoanele vârstnice și cea de dezinfecție a spațiilor comune din blocuri continuă masiv, străzile orașului nostru sunt dezinfectate constant încă de acum două săptămâni.
Vom continua să desfășuram aceste activități până la dispariția riscului de contagiune cu noul CORONAVIRUS SARS COV 2 pe raza municipiului nostru”, a postat edilul Emil Moț, pe pagina sa de socializare.
Potrivit edilului, în aceste zile se încearcă achiziționarea de dispensere ce urmează să fie amplasate în fiecare scară de bloc.
Potrivit Ordonanței militare nr. 4, autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune. Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.


Redactor: Georgeta Trusca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here