Primăria prelungește cu 3 luni perioada de plată a impozitelor

0
655

Autoritățile slătienene au mai luat o serie de măsuri în lupta cu pandemia. În această perioadă îndemnul primit din partea autorităților este acela de a sta în casă, iar ca ca acest lucru să poată fi îndeplinit unele măsuri economice și fiscale au fost prelungite.


Ca urmare a publicării ordonanței de urgentă 29/2020, Primăria Slatina anunță prelungirea termenului până la care se acordă bonificația de 10% contribuabililor care își achită integral impozitele locale pe anul în curs până în data de 30 iunie.
Totodată, începând de astăzi accesul cetățenilor în spațiile de relații cu publicul, registratură și casierii se va face strict în limita ghișeelor disponibile, persoanele în plus fiind îndrumate să aștepte în exteriorul clădirii cu distanța de siguranța de cel puțin un metru între ele.
Pentru fiecare astfel de zonă de lucru cu publicul, se vor institui pauze de curățenie în care se vor aplica soluții dezinfectante pe podele, mobilier, clanțele ușilor etc.
„De asemenea, în vederea minimalizării riscului de contagiune a virusului COVID-19 recomandam contribuabililor modalități alternative online de transmitere a documentelor, astfel vom evita deplasările și aglomerările la ghișee. Încă o dată, facem apel la calmul, rațiunea și responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră! Vă asigurăm de toată implicarea noastră în acțiunile de prevenție, monitorizare și combatere a situației actuale!”, au transmis reprezentanții municipalității.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here