ACCIDENT RUTIER ÎN COMUNA MOVILENI

0
887

La data de 8 iulie, în jurul orei 02:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Principală, din comuna Movileni, a avut loc un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o tânără, de 19 ani, din comuna Movileni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un cap de pod.

În urma evenimentului rutier, trei tineri, de 18 ani, toți din municipiul Slatina și un tânăr de 18 ani, din comuna Dărmănești, județul Argeș, au necesistat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here