ACCIDENT RUTIER ÎN LOCALITATEA SLĂTIOARA

0
300

La data de 8 iulie, în jurul orei 10:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția Drumului Comunal 90A cu DrumulJudețean 677, din localitatea Slătioara, a avut loc un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Potrivit reprezentanilor IPJ Olt:

“Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Slătioara. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 45 de ani a necesistat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here