BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

0
212

La data de 5 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut un bărbat cercetat pentru tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, au fost sesizați, de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, pe strada General Aldea Aurel, o tânără strigă după ajutor. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat o tânără, de 21 de ani, din comuna Calopăr, județul Dolj, ce ar fi fost agresată fizic și deposedată de 3000 de lei, la o locuință, din municipiul Slatina, de către o persoană necunoscută. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și dispunerea de măsuri legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat un bărbat, de 31 ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea faptei. Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința acestuia, de unde au fost ridicate mai multe bunuri și o sumă de bani, care privesc posibila activitate infracțională a bărbatului. În urma probatoriului administrat, la data de 5 iunie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Redactor: Geanina Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here