Două cursuri noi la AJOFM Olt. Aproximativ 700 de olteni au urmat, anul acesta un curs la AJOFM

0
826

Luna viitoare AJOFM Olt  încep două programe de formare profesională. 28 de olteni vor putea să urmeze aceste cursuri

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Olt,  Elenei Iordache, principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza cursurile gratuite pentru șomeri sunt:competente digitale de utilizare a tehnologiei informatiei ca instrument de invatare si cunoastere – 14 persoane și ospătar(chelner) – 14 persoane.

‘Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor’, a declarat Elena Iordache.

Conform aceleași surse, anul acesta, AJOFM Olt a susținut 41 de programe de formare profesională în cadrul cărora 683 de de olteni au învățat o nouă meserie

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here