„Alege să fii independent! Nu ceda tentației consumului ilicit de droguri!”

0
93

În acest weekend, polițiștii Biroului Siguranță Școlară Olt și ai Poliției municipiului Slatina, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt, au organizat o serie de activități dedicate prevenirii consumului și traficului de droguri, în cadrul campaniei inițiate de Inspectoratul de Poliție Județean Olt, „Alege să fii independent! Nu ceda tentației consumului ilicit de droguri!” Potrivit reprezentanților IPJ Olt:

“Activitățile s-au desfășurat în municipiul Slatina, în contextul desfășurării Zilei Recoltei, și au avut ca scop conștientizarea tinerilor și a comunității cu privire la riscurile asociate consumului de droguri, promovând în același timp valori pozitive și alternative sănătoase. În cadrul evenimentului, au fost oferite informații și materiale educaționale despre efectele consumului de droguri și despre importanța alegerilor sănătoase. Tinerii au fost încurajați să se implice în activități constructive și să se distreze fără consumul de substanțe interzise”.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt continuă să colaboreze cu toate structurile cu atribuții în domeniu pentru a promova un mediu sigur și sănătos pentru tineri.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here