Transportat la spital, după ce s-a răsturnat cu atv-ul

0
93

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe Drumul Comunal 4, în comuna Găvănești a avut loc un eveniment rutier. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Ghercești, județul Dolj, în timp ce conducea un atv ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit unui comunicat al IPJ Olt:

“În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar atv-ul condus, figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat. Tânărul, de 28 de ani, a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale și prelevării mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here