CSM Slatina – revenire in Liga Nationala

0
243

Echipa de handbal feminin, CSM Slatina a disputat la Iasi, Turneul Final De Promovare!  Alături de echipa noastră, la acest turneu au mai participat si: CS ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI, CSM UNIREA SLOBOZIA, CSM GALAȚI, CSM IAȘI 2020, CSM ROMAN, CSM DEVA și CSU CLUJ-NAPOCA! Primul meci al turneului pentru jucătoarele noastre a avut loc vineri, ora 12:00, în compania ocupantei locului 3 din seria B, CSM ROMAN.

CSM Slatina a sustinut primul meci oficial la Turneul de Promovare impotriva echipei CSM Roman. Cu scorul de 38-20, echipa de handbal feminin, CSM Slatina, a castigat primul meci. Jovana Micevska a fost desemnată cea mai bună jucătoare a echipei noastre în meciul impotriva CSM Roman. Sala Polivalenta din Iasi a gazduit si meciul dintre CSM Slatina – CSM Deva, care a fost transmis pe postul de televiziune TVR Sport. CSM SLATINA a revenit în Liga Națională după o victorie împotriva celor de la CSM DEVA, scor 32-22.

Jucătoarea noastră, Sanja Premović, a fost declarată cea mai bună jucătoare a meciului! Nici victoria finala nu a intarziat sa apara, CSM Slatina reusind sa castige finala turneului impotriva echipei gazda, CSM Iasi, cu scorul de 26-24. Echipa noastra a reusit performanta de a termina anul competitional cu victorii pe linie.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here