ANES și UNICEF, pentru un mediu în care copiii pot crește în siguranță

0
49

ANES si UNICEF au semnat un memorandum care subliniază angajamentul comun pentru protecția drepturilor copiilor, promovarea egalității de gen, combaterea violenței domestice și a tuturor formelor de discriminare.

Luminița Popescu, secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați:

„ Copiii din România implicați în promovarea egalității de șanse, printr-un parteneriat între Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati – ANES și UNICEF Romania!

În cadrul unei întâlniri organizate la sediul UNICEF, alături de doamna Anna Riatti, reprezentanta organizației în România, am semnat, astăzi, un memorandum de înțelegere care subliniază angajamentul nostru comun pentru protecția drepturilor copiilor, promovarea egalității de gen, combaterea violenței domestice și a tuturor formelor de discriminare. Reînnoirea colaborării dintre ANES și UNICEF este o garanție a continuării acțiunilor concrete pentru prevenirea violenței și transformarea egalității de gen din deziderat în realitate. Colectarea de date, documentarea și monitorizarea sunt esențiale și ne ajută la îmbunătățirea politicilor publice. Dincolo de cifre și statistici, trebuie să ne unim forțele pentru asigurarea unui mediu în care copiii pot crește în siguranță, își pot exprima pe deplin potențialul și își pot urma visurile!”

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here