Jandarmii asigură ordinea și disciplina la concertul de la Balș. Cântă FLORIN SALAM, TZANCĂ URAGANU

0
1288

Jandarmii asigură ordinea la concertul lui Florin Salam și Tzanca Uraganu de la Balș. Aceștia sunt prezenți la  eveniment  intitulat : “S-AU UNIT LEGENDELE ” un spectacol al CARAVANEI CULTURALE” ROMI PENTRU ROMÂNIA ” – EDIȚIA I-a vine și la OLT

Partida Romilor PRO-EUROPA, condusă de domnul NICOLAE PĂUN, organizează spectacolul „S-AU UNIT LEGENDELE”, în cadrul CARAVANEI CULTURALE „ROMI PENTRU ROMÂNIA”.

Pentru că sunt așteptați un număr mare de iubitori aui acestui gen de muzică gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru a asigura ordinea și siguranța publică la acest eveniment.

Jandarmii vor fi prezenți în zona desfăşurării spectacolului, precum şi pe traseele de afluire și defluire ale participanţilor.

Pentru desfăşurarea evenimentului în condiții de siguranță, recomandăm participanților următoarele: 

– să respecte recomandările jandarmilor și măsurile stabilite de către organizator, 

– să evite implicarea în conflicte de orice natură;            

 – să aibă grijă de bunurile pe care le au asupra lor; 

 – din raţiuni de siguranţă publică, să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase;

 – să fie prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător;- să nu accepte băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute despre care au puţine informaţii ori pe care le-au întâlnit de puţin timp;

– să nu consume alcool în exces ori substanţe interzise şi să nu se lase angrenaţi în dispute verbale care pot degenera;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin Sistemul Unic de Urgenţă „112”.Totodată, recomandăm participanților să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Reamintim că, în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la astfel de evenimente a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora’, a declarat plt. Adj. Simona  Ciopor, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Spectacolul este organizat cu sprijinul Primăriei Orașului Balș, pe STADIONUL PARC, din BALȘ, pe data de 7 august 2024, începând cu orele 16.00, se va da startul distracției pentru toți oltenii și nu numai.

‘Pe scenă vor urca: FLORIN SALAM, TZANCĂ URAGANU, MONIK (trupa ANGELES), JAMARR, AXINTE (ex Vacanța Mare), JULIA (ex trupa SEXXY).

Partida Romilor PRO-EUROPA – filiala Olt, vă invită să luați parte, cu toții, la acest spectacol, pentru a vă bucura de muzică bună, de prezența artiștilor care vor urca pe scenă și de a savura atât produsele tradiționale românești cât și alte bunătăți.

Intarea este liberă la acest eveniment cultural.’’, au anunțat organizatorii.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here