Dotări prin PNRR la Căminul Cultural din Șopârlița

0
1162

Căminul cultural din Șopârlița a fost dotat și amenajat cu tot ce trebuie pentru desfășurarea activităților culturale.

‘Un alt pas semnificativ în implementarea proiectului „Dotarea Căminului Cultural Sopârlița, județul Olt” a fost realizat. Doamna primar Marijana Trepăduș , alături de aparatul de specialitate au făcut demersurile necesare pentru a achiziționa o parte importantă din echipamentele și materialele prevăzute în proiect. Aceste achiziții fac parte din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) și vor contribui la modernizarea și dotarea corespunzătoare a căminului cultural. Scopul final este de a oferi comunității un spațiu modern și bine echipat pentru diverse activități culturale și sociale’, anunță reprezentanții Primăriei.

Potrivit edilului Marijana Trepăduș acest proiect era necesar, având în vedere că dotările Căminului Cultural erau inexistente, iar Ansamblul localității s-a extins iar copiii aveau nevoie de costume noi.

‘Proiectul a vizat achiziționarea unei cortine noi, costume pentru dansatori, 15 pentru băieți și 5 pentru fete, 10 mese și 100 de scaune. Au fost făcute lucrări de modernizare la Cămin, dar în ceea ce privește dotarea lui, cred că, niciodată nu au fost achiziționate’ , a declarat Marijana Trepăduș.

Valoarea totală a proiectului este estimată la 25 000 de euro.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here