Școli dotate cu mobilier si aparatură la standarde europene

0
224

Valentin Piciu, primarul comunei Verguleasa, este unul dintre tinerii edili care a demonstrat ca unde este munda si implicare, rezultatele nu intarzie sa apara.

Primarul comunei Verguleasa, Valentin Piciu, a primit a accesat fonduri externe nerambursabile pentru modernizarea Scolii din Poganu. Este vorba despre o investitie in valoare de 1 milion euro, in urma careia, corpul A al scolii Poganu, urmeaza sa fie reabilitat, extins si dotat corespunzator. Potrivit primarului:

“Se va monta o centrala termica noua, pe peleti, se vor reface instalatiile termice, si se va construi un teren de sport, sintetic, pentru efectuarea orelor de sport in aer liber. Este inca o dovada ca munca este tot timpul rasplatita”

In ceea ce priveste ,,Dotarea si echiparea unității de învăţământ din comuna Verguleasa în vederea îndeplinirii standardelor de calitate în sălile de clasă si in laborator”.

Laboratorul de informatică pentru Corpul B a fost dotat cu Display interactiv, laptop, sistem desktop +monitor(20), sistem sunet, cameră web, cabinet de asistentă psihopedagogica dotat cu laptop, imprimantă, fotolii, catedra, dulap, banci, scaune, materiale didactice. De asemenea, salile de clasă au fost dotate cu sisteme sunet(9), multifuncționale(9), scanere portabile(9), bănci școlare, catedre, biblioteci, rafturi, cuiere, scaune, dulapuri.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here