SJU Slatina, încadrat în categoria a 3-a de acreditare

0
90

2023 a fost anul evaluării capacităţilor, funcţiilor, destinaţiei serviciilor oferite de Spitalul Județean de Urgenţă Slatina. După un proces complex de verificare a infrastructurii, resurselor umane și echipamentelor medicale ale spitalului, un raport complex de acreditare, validat şi însuşit de Colegiul Director al ANMCS, for colectiv de conducere, cu 25 reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor din sistemul sanitar, a aprobat acreditarea spitalului în ciclul al doilea. Astfel, începând din luna iunie 2024, Spitalul Județean de Urgenţă Slatina este încadrat în categoria a 3-a de acreditare.

Această acreditare subliniază conformarea la standardele înalte de îngrijire medicală și dedicarea echipei noastre pentru sănătatea fiecărui pacient. ”INVESTIM ÎN SĂNĂTATE” nu este un slogan, este realitatea unor servicii oferite prin resurse şi competenţe necesare pentru a acorda îngrijiri medicale complexe. Au fost validate prin această procedură: infrastructura existentă, resursele umane, aparatura, procedurile şi protocoalele. Toate pentru un acces facil la servicii medicale de calitate. Potrivit reprezentantilor SJU Slatina:

“Prin acreditare, se recunoaşte comunicarea personalului la un nivel in care pacientul este centrul atentiei, iar nevoile acestuia, fizice şi emoţionale, sunt prioritatea serviciului public. Iar asta se întâmplă cu personal medical calificat, dedicat, cu resurse şi competenţe profesionale, pentru ca pacienţii să aibă siguranţa că sunt corect informaţi, investigaţi şi trataţi corespunzător. Procesul de acreditare nu este doar o formalitate, el include o monitorizare a stării de fapt, pentru a menţine standardele de calitate la nivelul necesar fiecărui caz în parte. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și ne angajăm să continuăm să oferim servicii medicale de excelență comunității noastre”.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here