Marea curățenie la nivel județean

0
82

Comisarii din cadrul Comisariatului Județean Olt al Gărzii Naționale de Mediu au răspuns invitației organizației “Let’s Do It, România!” și s-au implicat in activitățile desfășurate in cadrul “Zilei Curățeniei Naționale pentru a face România mai curată!”, o zi dedicată protejării mediului înconjurător.  Comisarii au realizat o acțiune de ecologizare in situl ROSPA0106 Valea Oltului Inferior, pe o suprafața de circa 10000 mp, fiind strânși 40 saci cu deșeuri reciclabile.  Operatorul de salubritate SC SALUBRIS SA a asigurat logistica necesară acțiunii, deșeurile strânse fiind transportate la Depozitul de deșeuri menajere de la Bălteni.

Cu ocazia Zilei de Curățenie Națională, inițiată de cei de la “Let’s Do It, România!”, si echipa liberală din Primăria Slatina a luat parte la această acțiune importantă pentru comunitatea noastră.

Nu a lipsit nici președintele PNL Olt, deputatul, Gigel Știrbu, care s-a bucurat ca la acțiune au luat parte multi voluntari sin randul tinerilor.

“Am fost plăcut impresionat de numărul mare de copii și tineri prezenți la eveniment, ceea ce demonstrează că spiritul de voluntariat este cu adevărat viu în rândul noii generații. Implicarea lor ne oferă speranța că acțiuni ca acestea vor avea un impact de durată asupra protejării mediului înconjurător. O comunitate este puternică atunci când membrii săi acționează împreună pentru un scop comun, iar efortul de a reduce deșeurile și de a promova o lume mai curată este o dovadă clară a acestui lucru. Prin acțiuni de acest gen, nu doar că reușim să ne protejăm mediul înconjurător, dar și să conștientizăm rolul fiecăruia în societate și importanța contribuției personale la binele comun. Mulțumim tuturor celor care au participat la această inițiativă! Împreună putem schimba comunitatea noastră într-un loc mai curat și mai sănătos, atât pentru noi, cât și pentru generațiile care vor urma”.

Ziua de Curățenie Națională a ajuns la peste 150 000 de inscrieri.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here