Au fost desemnați cei 3 judecători ce vor face parte din BEJ, pentru parlamentare și prezidențiale

0
1100

Zilele acestea, la sediul Tribunalului Olt a avut loc desemnarea prin tragere la sorți a judecătorilor  care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Olt pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2024.

În urma tragerii la sorți, Biroul Electoral Judeţean Olt pentru prezidenţiale va fi condus de Romeo Petcan, vicepreşedinte al Tribunalului Olt şi judecător în cadrul Secţiei Penale, locțiitor va fi Florentina Stana, preşedinte al Secţiei a II-a Civilă de Contencios Administrativ. Totodată, judecătorul Dumitru Daniel Argeşeanu de la Secția I Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal va fi membru în cadrul BEJ.

Cei trei judecători ce se vor ocupa de alegerile parlamentare sunt:  Marin Piţu- președintele Tribunalului Olt și judecător în cadrul Secției a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal, Mirela Dicu de la Secția a I-a Civilă şi Elena Mogoşanu, judecător în cadrul Secției Penale.

Judecătoarele Ana Maria Lixandru de la Secția I Civilă şi Claudia Iancu, judecător în cadrul Secției a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal, au fost și acestea trase la sorți, urmând a fi rezerve în cazul unor eventuale înlocuiri ale unor membri ce fac parte din cele două birouri.

La mai puțin de 24 de ore de la tragerea la sorți s-au stabilit și funcțiile ce le vor ocupa judecătorii ce sunt membri în Biroul Electoral de Circumpscripţie Judeţeană Nr. 30 Olt, pentru alegerile parlamentare, aceștia fiind Marin Piţu, președintele Tribunalului Olt și judecător în cadrul Secției a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal – președinte, judecătoarea Mirela Dicu de la Secția a I-a Civilă – locțiitor şi Elena Mogoşanu, judecător în cadrul Secției Penale – membru.

Cele două tururi ale alegerilor  prezidenţiale  sunt programate pe 24 noiembrie şi 8 decembrie, în timp ce alegerile parlamentare au loc pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here