Incendiu la o clădire din Balțați, din cauza unui scurtcircuit electric produs la un frigider

0
224

Pompierii Stației Scornicești și Detașamentului Slatina, cu patru autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit în această noapte, în localitatea Bălțați, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire în care a funcționat un magazin mixt.

Potrivit reprezentantilor ISU Olt:

“La sosirea primelor echipaje, clădirea ardea generalizat, cu posibilități de propagare la locuința aflată în apropiere. Incendiul a fost localizat la nivelul clădirii, locuința fiind salvată.  Misiunea pompierilor a durat aproximativ aproximativ patru ore, clădirea, cu suprafața de circa 150 de metri pătrați, fiind distrusă în totalitate”.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un frigider.

Pompierii Detașamentului Slatina, au intervenit si miercuri, cu trei autospeciale de stingere, în comuna Schitu, sat Lisa, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la două gospodării: o locuință și două anexe gospodărești. La locul evenimentului au fost asistate medical două persoane, una cu atac de panică și una cu arsuri superficiale, care au refuzat transportul la spital. În urma incendiului au ars, la două gospodăririi învecinate, trei anexe gospodărești, cu suprafața de aproximativ 500 de metri pătrați, acoperișul unei case pe circa 40 de metri pătrați și bunurile dintr-o cameră de locuit. Jarul amplasat în apropierea materialelor combustibile a fost cauza probabila a izbucnirii incendiului.

Redactor: Roxana Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here