Vacanță printre roboți. CNRG vă invită să cunoașteți lumea echipei EngiNeerds

0
1752

Luna viitoare, CNRG își deschide porțile pentru toți cei care vor să descopere tainele roboticii.  Timp de o săptămână echipa EngiNeerds 24478 a Colegiului Național „Radu Greceanu” va găzdui un eveniment deosebit dedicat pasionaților de robotică și programare un eveniment deosebit dedicat pasionaților de robotică și programare.

Organizatorii își propun să aducă  împreună elevi, profesori și entuziaști din domeniul tehnologic pentru a explora inovațiile și pentru a promova educația STEM.

Evenimentul va avea loc în perioada 8-14 august, între orele 9:00 și 12:30, la Colegiul Național „Radu Greceanu”. Programul zilelor va include o serie de activități interactive, prezentări și demonstrații care vor capta interesul tuturor participanților.

Gazde vor fi liceenii din cadrul echipei  EngiNeerds 24478 ce este  compusă din elevi talentați ai Colegiului Național „Radu Greceanu”, cunoscuți pentru performanțele lor în competițiile de robotică naționale și internaționale. Acești tineri sunt dedicați ingineriei, programării și roboticii, inspirându-i pe alții prin proiectele și activitățile lor inovatoare.   Mai mult, aceștia vor putea să le vorbească  vizitatorilor și despre noile experiențe ce le vor dobândi luna acesta, când pe 17 iulie vor participa  la Chicago Robotics Invitational.

„Porțile Deschise Greceanu” este deschis tuturor celor interesați de robotică și programare. Fie că sunteți elev, profesor sau pur și simplu un entuziast al tehnologiei, vă așteptăm să vă alăturați acestui eveniment și să descoperiți lumea fascinantă a STEM. Participarea la acest eveniment va oferi ocazia de a învăța lucruri noi, de a interacționa cu persoane care împărtășesc aceleași pasiuni și de a fi inspirați de realizările echipei EngiNeerds 24478. Nu ratați ocazia de a participa la „Porțile Deschise Greceanu” și de a experimenta direct magia roboticii și programării. Cu inițiative ca aceasta, echipa EngiNeerds 24478 continuă să demonstreze că viitorul tehnologic al României este pe mâini bune, iar Colegiul Național „Radu Greceanu” rămâne un reper în formarea viitorilor ingineri și programatori’’ , se arată în invitația făcută de cei de la CNRG.

Cei care vor trece pragul liceului în această perioadă vor putea participa la ;

– Prezentări și Discursuri Inspiratoare: Membrii echipei EngiNeerds 24478 vor împărtăși experiențele lor din competițiile de robotică și vor prezenta proiectele la care lucrează.

– Workshop-uri Interactive: Participanții vor avea ocazia să participe la workshop-uri de programare și robotică, unde vor învăța bazele programării și vor construi roboți simpli. Aceste workshop-uri sunt gândite pentru a fi accesibile atât începătorilor, cât și celor cu un nivel mai avansat de cunoștințe.

– Demonstrații de Roboți: Echipa EngiNeerds 24478 va prezenta roboții construiți de ei, demonstrând funcționalitățile și abilitățile acestora. Publicul va putea vedea complexitatea și creativitatea proiectelor echipei.

–  Competiții și Jocuri: Pentru a adăuga un element de divertisment și competiție, evenimentul va include și mici concursuri de robotică unde participanții își vor putea testa abilitățile într-un mod distractiv.

 

Redactor: Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here