Un slătinean și-a înjunghiat iubita în loc de “Bună dimineața!”

0
1763

O ceartă între doi iubiți s-a terminat pentru unu la spital și pentru celălalt la poliție. În această dimineață, în jurul orei 04:57, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din Teslui a cerut ajutorul medicilor SJA după ce și-a lovit iubita peste față și corp cu un cuțit.

După ce a văzut ce a făcut, bărbatul a apelat la 112 anunțând că în timp ce se afla în casă, din joacă, ar fi înjunghiat-o superficial.

În dimineața zilei de 10 decembrie a.c., la ora 04:57, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Teslui, a sesizat prin apel unic de urgenţă 112, faptul că în timp ce se afla într-o locuință de pe strada Castanilor, din municipiul Slatina, împreună cu soția sa, din joacă, ar fi înjunghiat-o superficial în zona toracelui, solicitând un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt IPJ Olt.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție, doar că povestea bărbatului s-a schimbat total.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, acesta și-ar fi lovit soția, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, la nivelul feței, provocându-i și o rană, cu un obiect tăietor-înțepător, la nivelul toracelui’’, a completat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În schimb, bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Slatina pentru audieri și pentru emiterea pe numele acestuia a unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

.Redactor : Georgeta Trușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here